Україна і світ

Фронтмен гурту The Вйо Мирослав Кувалдін висловився про зрадницю Ані Лорак

Фронтмен гурту The Вйо і військовослужбовець Мирослав Кувалдін висловився про зрадницю Ані Лорак. Музикант заявив, що стати знаменитою в РФ – було її мрією.

Мирослав Кувалдін про зраду Ані Лорак

За словами Мирослава, на місці Ані Лорак він вчинив би так само. Каже, все логічно, вона до цього йшла і мріяла, зараз вона там.

– Це все логічно. Вона про це все життя мріяла, її мрія збулася. Це логічно. Мабуть, це для Ані Лорак була дуже велика мрія, якщо вона переважила всі родинні стосунки і громадські обов’язки, – зазначив Кувалдін.

Додає, тунельне бачення Лорак своєї мети призвело до того, що вона не дуже задоволена кінцевим результатом – тим, що стала зрадницею в рідній країні.

Зараз дивляться

– Радий за музикантів та акторів, які приєдналися до війська. На решту не хочу навіть витрачати силу своєї думки. Усе стане на свої місця рано чи пізно, – підсумував Мирослав.

До слова, у середині березня стало відомо, що Ані Лорак подала документи на російське громадянство. Зрадниця вирішила остаточно зректися рідної країни, про війну в якій мовчить із самого початку.

Фото: Мирослав Кувалдін, Ані Лорак

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-06 16:06:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин