Львівський портал

Епіцентр пообіцяв виплати родинам загиблих по 1 млн грн компенсації

Компанія Епіцентр пообіцяла допомоги всім, хто постраждав під час атаки рашистів на будівельний гіпермаркет компанії у Харкові.

За словами PR-директора компанії Епіцентр Юлії Чудновець, компанія надасть допомогу родинам тих, хто загинув та постраждав під час ворожого удару по Епіцентру в Харкові.

«Родини всіх, хто загинув під час ворожого удару по торговельному центру отримають по 1 млн грн. Всі витрати на поховання компанія візьме на себе. Сім’ям, де залишаються неповнолітні діти, Епіцентр виплачуватиме допомогу на кожну дитину у розмірі 10 тис. грн на місяць до досягнення 18 років. Всім постраждалим буде надане повне медичне забезпечення, компенсовані витрати на лікування та реабілітацію», – йдеться у повідомленні компанії.

Також компанія висловила слова подяки співробітникам, які попри загрозу своєму життю допомагали вивести людей з палаючої будівлі, рятувальникам, пожежникам та правоохоронцям, які боролися за кожне життя.

Наразі відомо, що під час влучання ракет ворога у торговельний центр загинуло щонайменше 18 людей.

На місці тривають аварійно-пошукові роботи. Нагадаємо, 25 травня російські війська скинули авіабомби на будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові, спалахнула масштабна пожежа, яку гасили 16 годин. У цей момент всередині перебували кілька сотень людей.

Кількість загиблих і поранених щоразу збільшувалась. Нещодавно стало відомо, що серед жертв є 12-річна дівчинка.

Згодом поліція оприлюднила відео зсередини гіпермаркету в момент удару по ньому російських авіабомб.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-27 20:49:20