Україна і світ

Данці вчать українців володіти зброєю у Великобританії

«Один із заключних етапів підготовки для новобранців є вогнева підготовка. Данія одна із країн-партнерів, яка бере участь у цій підготовці», – мовиться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Данські інструктори навчають українських військовослужбовців застосуванню штатної зброї для ураження різних цілей в бою Новобранці вчаться від простого до складного: прицілювання, стрільба з різних положень (лежачи, з підтримкою, без підтримки з коліна, стоячи, в русі), робота в парі тощо.

Одним із найважливіших аспектів вогневої підготовки є уміння обирати оптимальні позиції для стрільби, аналізувати місцевість та приймати швидкі рішення. Тому таким заняттям приділяють чимало часу.

«Висока мотивація українських військовослужбовців та якісна підготовка мають ключове значення для перемоги над ворогом. Допомагати, підтримувати та навчати українців, які ще вчора були цивільними, а сьогодні стали військовими і воюють за свою країну – це основне задання Данії та інших країн-партнерів. І ми й надалі будемо їх підтримувати», – зазначив Дарлі, інструктор з Данії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В ГШ ЗСУ подякували Великій Британії та країнам-партнерам за підтримку України в боротьбі із запеклим ворогом.








Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-06-22 18:36:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин