Україна і світ

Боялася весілля: Tayanna зізналась, чому не вийшла заміж вдруге


Українська співачка Tayanna (Тетяна Решетняк) зізналась, чи закохана зараз та чому раніше боялася одруження.

Tayanna про особисте життя

Артистка поділилася, що зараз її серце вільне, однак вона відкрита до нових серйозних стосунків. Tayanna мріє знайти партнера, з яким зможе побудувати сім’ю.

Співачка зізналася, що раніше була інфантильною у стосунках і хотіла, щоб про неї піклувалися. Крім цього, Tayanna завжди тікала від весілля.

– Я не закохана. Немає стосунків, немає чоловіка. Напевно вперше в моєму житті я зрозуміла, що я відкрита до стосунків, до справжніх зрілих стосунків, де можна будувати сім’ю. Раніше я все ж таки була інфантильна і більше в дитячій позиції у стосунках. Мені хотілося, щоб мене полюбили, поцьомали. Шукала чоловіка, як тата, який би вирішив мої проблеми й мої питання, – поділилася вона.

За словами Tayanna, чоловіки кілька разів пропонували їй вийти заміж, але через страх весілля вона не могла наважитися на цей серйозний крок. Співачка пригадала, як розірвала стосунки з німцем, який був готовий їй освідчитися.

– Я йшла зі стосунків, тому що я боялася навіть весілля. Декілька разів було так, що чоловік приходив з каблучкою. Одного разу було, що я зустрічалася з хлопцем з Німеччини, він був німцем. Він з Німеччини приїхав до моїх батьків і натякнув мені, що він з каблучкою і хоче одружитися. І я така: Ніхт, – пригадала співачка.

Наразі ж Tayanna готова стати дружиною. Каже, що це її найзаповітніша мрія.

– Я готова вийти заміж, і хочу. Напевно, це моя найбільша мрія на сьогодні. Я маю закрити цей гештальт, – додала вона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Tayanna вже була одружена. Її обранцем був російський продюсер Єгор Глєбов, від якого артистка народила сина Даніеля. Пара перебувала у шлюбі три роки, у 2014-му вони розлучилися.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 13:59:48