Україна і світ

Apple змінила умови гарантії для iPhone: подробиці

Компанія Apple внесла правки в політику гарантії. Тепер мікротріщини на iPhone і Apple Watch користувачам доведеться ремонтувати власним коштом.

Apple змінила умови гарантії для iPhone: подробиці

Так, йдеться про мікротріщини на екрані iPhone і розумних годинників Apple Watch. Раніше компанія ремонтувала такі ламання безкоштовно, але за умови, що на пристрої немає інших пошкоджень. Стандартна гарантія це покривала.

Однак тепер компанія вже розіслала оновлені правила політики у свої сервісні центри. Тепер майстри відмовлятимуть у безоплатній послузі, і це може підштовхнути користувачів до купівлі поліпшеної гарантії AppleCare+.

Зараз дивляться

Поки зміни торкнулися годинників і актуальних смартфонів, але в майбутньому це може поширитися на планшети, ноутбуки та іншу електроніку корпорації.

Примітно, що Apple вносить зміни непомітно, і це не перший такий випадок. Нещодавно Apple таємно змінила характеристики iPad після презентації планшета. Тепер у новинки не 10 ядер, а 9, але компанія про це так і не розповіла своїм фанатам. І хоча багато користувачів не відчують змін у роботі, багато хто буде незадоволений такими рішеннями, адже тисячі планшетів уже замовили заздалегідь.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-06 16:15:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин