Україна і світ

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак офіційно розлучилися

Блогерка Аліна Шаманська, яка зараз мешкає в США разом із сином, повідомила, що офіційно розлучилася із шоуменом Русланом Ханумаком. Шаманська поділилася емоціями від усвідомлення того, що вони більше не разом.

Аліна Шаманська та Руслан Ханумак офіційно розлучилися

Аліна заявила, що відчуває щастя та радість. Вона додала, що тепер перед нею відкриваються “мільярди шляхів”, тож обиратиме той, який захоче.

Зараз дивляться

– Я офіційно розлучена і зовсім не розлючена, а щаслива. Я дуже рада, що я прийняла це рішення. Жодного разу за цей тривалий час в мене не було жодного сумніву. Жодного разу я не пошкодувала про свій вибір, – запевнила Шаманська.

На підтвердження блогерка додала скриншот з Дії про те, що суд ухвалив рішення щодо її справи. Щоправда, номер Аліна закрила смайлами, аби створити інтригу, яку вона згодом сама ж і розкрила.

Фото: Аліна Шаманська/Instagram

Про те, що Аліна Шаманська та Руслан Ханумак розлучаються, стало відомо на початку 2023 року. Блогерка тоді уточнила, що причиною для розриву стала не повномасштабна віійна, а те, що Ханумак не її людина.

Блогерка та шоумен одружилися у 2017 році. Їхнє знайомство сталося на знімальному майданчику розважального проєкту 55 за 5. У них є син Артур.

Фото: Руслан Ханумак

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-12 09:56:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин