Україна і світ

Міг втратити статки: Джастін Бібер має намір судитися зі своїми екс-менеджерами


Американський співак Джастін Бібер планує судитися зі своїми колишніми менеджерами через розтрату його грошей. На думку співака, через рішення партнерів він втратив цілий статок.

Джастін Бібер судитиметься з менеджерами

Відомо, що співак уже кілька років незадоволений рішеннями його бізнес-менеджерів. Через них Джастін міг втратити мільйони доларів. Щоправда, конкретних чисел артист до суду не називатиме.

І якщо на колишніх напарників Бібер злий, то нинішня команда артиста не впевнена, що позов принесе бажані результати. Дехто вважає, що музикант сам тривалий час безвідповідально витрачав заощадження, тому винуватцем проблем є саме він.

Статки Бібера оцінюють у $300 млн – основну частину капіталу він заробив за допомогою продажу авторства на творчість у 2023 році. Тоді компанія Hipgnosis Songs Capital заплатила Джастіну $200 млн.

До речі, на початку року артист припинив співпрацю з менеджером Лу Тейлор і найняв Едварда Вайта, який співпрацює з Джонні Деппом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І без грошових питань у Джастіна вистачає проблем – нещодавно знайомі музиканта заявили, що Бібер віддалився від близьких через скандал з P. Diddy. У зірки явні проблеми з довірою.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 13:09:49