Україна і світ

Світ перевернувся: Гайтана згадала, як пережила розлучення батьків


Співачка Гайтана заговорила про розлучення батьків. Це сталося, коли майбутній артистці було всього пʼять років. Гайтана пригадала свої відчуття у той момент та поділилася, як пережила розрив найрідніших людей.

Гайтана про розлучення батьків

У своєму Instagram співачка зізналася, що тоді її “світ перевернувся з ніг на голову”. Вона разом з мамою переїхала з Конго в Україну.

– У той час я дуже сильно сумувала за татом. Тоді зателефонувати було справжнім випробуванням; мені доводилося йти в спеціальне місце, щоб замовити міжнародний дзвінок. Іноді оператор ніяк не міг з’єднати нас, а коли ми нарешті з’єднувалися, лінія обривалася, і я відчувала себе ще більш самотньою… Я пам’ятаю той душевний біль і незліченні сльози, які я виплакала, – відверто розповіла Гайтана.

Вона додала, що тепер сама мати, тому постійно міркує над важливістю родинних звʼязків, зокрема зараз.

– У кожного з нас є своя історія, сповнена боротьби і душевного болю. Багато сімей сьогодні розлучені, переживаючи біль відстані, і я щиро розумію, наскільки це може бути важко, – зауважила артистка.

Гайтана побажала усім сім’ям якнайшвидше воззʼєднатися, а тим, хто разом, цінувати та поважати одне одного.

Останнім часом співачка стала частіше виходити на звʼязок із шанувальниками у соцмережах та ділитися особистими переживаннями. Нещодавно вона пояснила, чому так довго не писала нових пісень. Виявилося, що Гайтані була потрібна тиша, щоби зібратися з думками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Гайтана


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 13:08:45