Україна і світ

Арсенал – Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Фото: ФК Шахтар

Шахтар Донецьк та лондонський Арсенал зустрінуться в межах третього туру основного раунду Ліги чемпіонів-2024/25. Гра відбудеться 22 жовтня на стадіоні Емірейтс у Лондоні (Велика Британія).

Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Матч Арсенал – Шахтар, де дивитися в Україні та хто покаже гру канонірів та гірників у Лізі чемпіонів, розповідають Факти ICTV.

Арсенал – Шахтар: де дивитися

Уболівальники зможуть подивитися гру Арсенал – Шахтар в прямому ефірі на медіасервісі Megogo, зокрема на каналі Megogo Футбол 1 та у розділі Спорт, які входять до передплат Максимальна та Спорт.

За свою історію Шахтар та Арсенал чотири рази грали між собою – усі матчі були у межах Ліги чемпіонів УЄФА. Двічі фортуна була на боці канонірів, а у двох матчах перемогу здобули гірники.

Востаннє команди зустрічалися ще у сезоні-2010/11. Тоді Шахтар на виїзді розгромно програв 1:5, але у другому матчі вдома здобув перемогу з рахунком 2:1.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У першому турі Ліги чемпіонів Шахтар зіграв внічию із Болоньєю (0:0), але у другому турі розгромно програв Аталанті – 0:3. З детальним календарем гірників у ЛЧ, ви можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 13:39:09