Україна і світ

Трамп заявив, що погрожував Путіну ударом по Москві у разі вторгнення в Україну

Фото: Getty Images

Колишній президент США та кандидат на цю посаду Дональд Трамп заявив, що свого часу попереджав російського диктатора Володимира Путіна про жорстку реакцію у відповідь на вторгнення в Україну.

Про це кандидат у президенти США від Республіканської партії розповів в інтерв’ю The Wall Street Journal.

Трамп пригрозив Путіну

Дональд Трамп поділився, що під час свого президенства мав хороші відносини з Путіним. Та, коли йшлося про Україну, він начебто попередив його, що у разі вторгнення Росії, Америка завдасть удару по центру Москви.

– Я сказав: Володимире, якщо ти підеш на Україну, я завдам тобі такого сильного удару, що ти навіть не повіриш. Я збираюся вдарити в центр довбаної Москви, – сказав Трамп в інтерв’ю.

Також Трамп стверджує, що Путін запевнив його, що не буде вторгатися в Україну. На думку республіканця, саме через цей страх російський диктатор утримався від початку великої війни під час його президентства.

Додамо, що кандидат у президенти США не розкрив, коли саме відбулася ця розмова.

Раніше він неодноразово підкреслював, що війна в Україні розпочалася через “слабкість” нинішнього президента Америки Джо Байдена.

Під час передвиборчої кампанії він стверджував, що зміг би швидко закінчити війну. Та жодного разу не розповів, як саме він планує це зробити.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зокрема, Трамп заявляв, що Путін давно мав намір напасти на Україну. Про це він розповів йому особисто під час телефонної розмови.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 12:21:39