Україна і світ

Усе ближче до Instagram: Meta тестує в Threads нову функцію


Корпорація Meta тестує нову функцію для соцмережі Threads. Очікується, що скоро в сервісі з’являться повноцінні ролики з Instagram.

У Threads з’явиться контент з Instagram

Аналітик додатків Алессандро Палуцці виявив, що Meta тестує додавання повноцінних відео з Instagram у вигляді Reels. У теорії це дасть змогу власникам акаунтів робити репост своїх відео з Instagram.

Багато користувачів вже публікують свої пости в Instagram і ролики в Threads, і тепер функція спростить це завдання. До речі, Meta ще з початку року тестує функцію крос-постингу з однієї соцмережі в іншу.

 

Допис від @alex193a
Переглянути в Threads

 

Поки що зміни не стосувалися відео, але можливостей з кожним місяцем у соцмережі стає все більше.

Threads – це відносно нова соцмережа від компанії Meta, яка є відповіддю Марка Цукерберга на сервіс Twitter від Ілона Маска. Функціонал у цих двох соцмереж практично не відрізняється, і глава Tesla намагався перешкодити поширенню Threads.

.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, і у Маска були проблеми з X – нещодавно мільярдер визнав свою неправоту, щоб соцмережа знову запрацювала в Бразилії. Річ у тім, що мільярдер відмовлявся співпрацювати з місцевою владою, і тепер змінив своє рішення, заплативши штраф і повернувши представника X у Бразилію для комунікації.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 15:54:24