Україна і світ

Колір осені 2024: Андре Тан дав поради для стильного образу


Український дизайнер Андре Тан нагадав головний модний колір осені 2024. Модельєр додав, що саме цей відтінок поєднує в собі пристрасть, елегантність та тепло, тому стане незамінною частиною осіннього гардероба.

Модний колір осені 2024 – поради від Андре Тана

На вулиці лише жовтень, тому якщо у вас нема речі у винному кольорі, який також називають бургунді, є сенс придбати її якнайшвидше.

За словами дизайнера, винний колір ідеально пасує до кашемірових пальт, вовняних светрів, суконь і шкіряних аксесуарів, додаючи образам нотку розкоші та витонченості.

Його універсальність дозволяє легко комбінувати його з класичними осінніми відтінками – бежевим, коричневим, сірим і золотистим, створюючи стильні ансамблі для прохолодних днів, радить Андре Тан.

– Він чудово передає осінній настрій, коли не хочеться нічого, крім того, як сісти в затишному закладі з подругою і замовити пляшечку червоного бордо і пліткувати до самого ранку, – зазначив дизайнер.

Андре Тан зізнався, що йому дуже подобається цей колір, тому сам хотів би вдягнутися з нього з ніг до голови. Також він поцікавився думкою своїх підписників щодо речей насиченого винного відтінку.

Реакція мережі на колір осені 2024

Думки в коментарях розділилися. Дехто вважає, що бургунді додає віку, хоч на вигляд дуже гарний. Іншим не подобається, що всі намагаються слідувати трендам, а через це вбрання втрачають індивідуальність.

  • Міряла светр. Я – весна, то начебто накинув десять років згори.
  • Завжди слухаю, аби не купити як в усіх! Бо як не усі в бежевому, то всі в винному. Ну, не цікаво зовсім.
  • Не вживаю алкоголь і не пліткую, але колір гарний, треба придивитися гарну річ, дякую за пораду!
  • Цей колір пасує не всім.
  • Ця осінь для мене. Мені подобається вино і все що з ним пов’язано.
  • В мене ж шкіряна куртка такого кольору.
  • Дуже красивий та естетичний колір. Такий classical old money.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше стилістка Юлія Крижалка ексклюзивно для Фактів ICTV.Life дала поради стосовно модних сумок для осені 2024. Обовʼязково продивіться цю добірку, якщо саме шукаєте заміну старому аксесуару.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 12:57:37