Україна і світ

З нами правда: ведучі Андрій Сініцин та Вадим Колодійчук стали друзями ДШВ


Ведучі новин телеканалу Рада та загальнонаціонального марафону Єдині новини Андрій Сініцин та Вадим Колодійчук стали друзями ДШВ. Колеги закликали долучитися до проєкту, щоб наблизити нашу перемогу.

Андрій Сініцин та Вадим Колодійчук приєднайся до друзів ДШВ

У соцмережах ведучі опублікували відео, в яких розповіли про важливість допомоги нашим захисникам.

– Усі ми, телевізійники, знаємо, що одного дня хтось із нас в ефірі скаже про нашу перемогу. Ми переможемо, тому що за нами правда, і ми – друзі. Стань другом ДШВ і підтримай наших героїв щомісячним донатом, – заявив Сініцин.

Крім автоматичних щомісячних донатів, проєкт Друзі ДШВ дає змогу обрати конкретну бригаду, якій хочете спрямувати свою допомогу. Так вчинив і Вадим Колодійчук, вибравши 95 ОДШБр, яка з рідного для ведучого Житомира.

– 95 ОДШБр зараз розносить ворога на різних напрямках. І для того, щоб вони робили це ефективніше, ви можете їм допомогти. Стань другом десантно-штурмових військ і підтримай наших героїв щомісячним донатом через платформу друзі ДШВ, – додав Вадим.

Особливо активні учасники проєкту отримають подарунки – за постійний щомісячний донат від 500 грн ви отримуєте мерч ДШВ, а від 100 грн – цифрові нагороди.

До речі, нещодавно Соломія Вітвіцька стала другом ДШВ. Вона вважає, що разом ми здатні на багато що, і нам потрібно наближати перемогу своїми зусиллями.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Рада

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 16:21:12