Україна і світ

Не даємо противнику шансів на успіх: як воїни 71 ОЄБр ДШВ тримають оборону на Харківщині

У Вовчанську Харківської області ситуація залишається напруженою, проте контрольованою військовослужбовцями Сил оборони України.

Про це заявив головний сержант 4-го загону 71 окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України Андрій Крижанівський у коментарі ведучій інформаційного телемарафону Єдині новини Яні Брензей.

Ситуація у Вовчанську – яку зброю і тактику застосовує РФ

– У зоні відповідальності нашого загону в районі Вовчанська ситуація напружена, але контрольована. Противник постійно веде розвідку розвідувальними безпілотниками, застосовує тактику малих підрозділів, FPV-дрони та артилерію. Але завдяки спільним зусиллям наших підрозділів, розвідці та БпЛА, ми спостерігаємо противника на підходах і знищуємо його, не даючи йому шансу на успіх, – заявив Андрій Крижанівський.

За його словами, противник використовує велику кількість живої сили та бронетехніки у Вовчанську Харківської області.

– Але завдяки злагодженим діям підрозділів, ми їх виявляємо на підступах і знищуємо, не даючи навіть пройти зайвий метр на нашу землю. У сьогоднішніх умовах наші бійці стійко тримають оборону і продовжують ввести бій з ворогом, – стверджує український військовий.

Андрій Крижанівський розповів, які є потреби у 71 окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України для ефективного виконання бойових завдань.

– Як і всі бригади, потребуємо засоби РЕБ, розвідувальні безпілотники, FPV-дрони. Також потрібна бронетехніка для безпечного вивезення особового складу до місця дислокації. Сподіваємося, що люди долучатимуться до зборів, задонатять, і разом ми швидше переможемо нашого ворога, – наголосив він.

Друзі ДШВ

Друзі ДШВ – це сайт, на якому всі можуть донатити на потреби Десантно-штурмових військ.

Проєкт створено для надійної та довгострокової підтримки українських воїнів, які ефективно виконуватимуть бойові завдання, маючи необхідні комплекси РЕБ, дрони та інше озброєння.

Також власним прикладом можна показати, що українська армія – це сильні та вмотивовані воїни.

Щоб долучитися до Десантно-штурмових військ, потрібно залишити заявку на сайті та пройти попередню підготовку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Десантно-штурмові війська ЗСУ

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 20:00:29