Україна і світ

Наш ворог втричі більший: Тетяна Висоцька про проєкт Друзі ДШВ і втому від донатів


Ведуча програми Вікна-новини, проєкту ДНК. Свої на СТБ та телемарафону Єдині новини Тетяна Висоцька завітала до розмовної студії Фактів ICTV.

У прямому ефірі з ведучою Яною Брензей вона розповіла, в чому вбачає місію проєкту Друзі ДШВ та чи дійсно суспільство втомилося від донатів.

Тетяна Висоцька про проєкт Друзі ДШВ

Ведуча наголосила, що ворог України – втричі більший, тому ми всі маємо об’єднати зусилля та сфокусуватися на допомозі нашим захисникам.

А фінансово підтримати воїнів можна через платформу Друзі ДШВ. На сайті можна зробити як разовий донат на потреби Десантно-штурмових військ, так і оформити підписку на автоматичні щомісячні донати.

– Враховуючи те, що спротив має бути довгим, переконливим, мені здається, що це дуже важливо. Наш ворог втричі більший. Ми не можемо допомогти усім, але ми можемо сфокусуватися. Зараз величезні проблеми з підтримкою суспільства, всі втомилися, це зрозуміло, але ми маємо пам’ятати, що втома в тилу і втома в окопі – це дві великі різниці, – сказала Тетяна.

Висоцька вважає, що втома українців від війни неминуча, адже перебувати у перманентному стресі, тривозі – це дійсно дуже важко.

– Люди в якийсь момент можуть відчувати втому, можуть махнути рукою. Але треба згадати, що ми, хто ми, для чого. І знову вставати і йти. Все дуже банально, але інакше це не працює, – сказала ведуча.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Тетяна Висоцька однією із перших стала другом ДШВ. На початку липня вона звернулася до шанувальників із закликом підтримати українських десантників донатом.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 20:00:21