Україна і світ

Заявка збірної України на матч із Бельгією – СПИСОК

Збірна України з футболу оголосила заявку на заключний матч групового раунду Євро-2024 проти команди Бельгії. Матч Україна – Бельгія відбудеться у Штутгарті 26 червня на стадіоні МХП-Арена.

Про це повідомила пресслужба Української асоціації футболу.

Заявка України на матч з Бельгією

До заявки на вирішальний матч для синьо-жовтих у групі E на Євро-2024 потрапили усі 26 футболістів. Зокрема, Віктор Циганков та Михайло Мудрик, які пропустили відкриту для ЗМІ частину тренування напередодні.

Зараз дивляться

  • Воротарі: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін;
  • Захисники: Олександр Тимчик, Ілля Забарний, Микола Матвієнко, Віталій Миколенко, Максим Таловєров, Юхим Конопля, Олександр Сваток, Валерій Бондар, Богдан Михайліченко;
  • Півзахисники: Олександр Зінченко, Микола Шапаренко; Руслан Маліновський, Георгій Судаков, Володимир Бражко, Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Михайло Мудрик, Віктор Циганков, Олександр Зубков.
  • Нападники: Роман Яремчук, Артем Довбик, Владислав Ванат.

Зазначимо, що перед третім туром усі команди квартету E мають однакову кількість очок, однак через більшу різницю пропущених синьо-жовті поки що четверті.

Факти ICTV розповідали, що букмекери вважають підопічних Доменіко Тедеско фаворитами майбутньої зустрічі на Євро-2024. А також усі можливі сценарії для збірної України, за яких вона може вийти до плейоф турніру.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 10:35:38