Україна і світ

Рух призупинено: у Самарській області РФ стався вибух на залізничному мосту

Фото: Unsplash

Вибух невідомого вибухового пристрою на залізничному мосту Самарської області, що в Росії, зупинив рух вантажних поїздів.

Про це в суботу, 28 вересня, повідомляють російські Telegram-канали.

Вибух на мосту в Самарській області

Повідомляється, що вибух прогримів на залізничному мосту близько 13:30. Йдеться про район міста Кинель, що в Самарській області.

Наразі російські профільні служби не змогли встановити, що саме за пристрій було залучено для підриву залізничної переправи.

Зазначається, що вибухом було пошкоджено острівці безпеки, дві бетонні конструкції, що тримають залізничне полотно.

Також вибух призвів до тимчасової зупинки руху поїздів на цій ділянці.

– 28 вересня 2024 року у зв’язку з незаконним втручанням сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту рух вантажних поїздів на перегоні 94 км – 103 км Куйбишевської залізниці (Самарська область) тимчасово припинено, – йдеться в повідомленні.

Крім того, вибух стався в момент, коли через міст проїжджав вантажний поїзд.

Російські Telegram-канали також публікують відео з моментом вибуху, де можна помітити як перед підривом моста на нього заїжджає поїзд.

– Вибух був такої сили, що в сусідньому селищі на авто спрацювала сигналізація. Також очевидці повідомляють, що незабаром після вибуху бачили поруч із мостом підозрілу Ниву, яка якраз їхала з боку мосту, – пишуть пабліки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, у першій половині вересня стало відомо, що внаслідок вибуху під Бєлгородом з рейок зійшов вантажний поїзд. Як тоді стало відомо, колію підірвали фахівці ГУР і ССО.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-28 21:56:33