Україна і світ

На 100 відсотків: Чісора назвав переможця реваншу Усик – Ф’юрі

Фото: Getty Images

До матчу-реваншу українця Олександра Усика, який володіє поясами WBO, WBC та IBO, з британцем Тайсоном Ф’юрі залишається менше трьох місяців.

Британський боксер Дерек Чісора, який зустрічався з обома боксера на ринзі, поділився очікуваннями від другого бою Усика та Ф’юрі та дав свій прогноз на реванш.

Реванш Усика та Ф’юрі: прогноз Чісори

У розмові з talkSPORT Boxing Дерек Чісора сказав, що слід віддати належне українцеві, адже він переміг його, двічі Ентоні Джошуа, здолав Даніеля Дюбуа та Тайсона Ф’юрі.

— Він побив усіх британських хлопців, він надер нам дупу, по суті, – сказав Чісора.

Його також запитали, що робить Усика таким вправним на ринзі. Чісора сказав, що українець багато рухається та дуже підтягнутий.

— Коли вони розкручували його другий бій з Ей Джеєм, він приїхав до Лондона, пішов до олімпійського басейну і плавав шість годин безперервно. Де він тебе перемагає, так це у фізичній підготовці. Коли закінчується шостий раунд, ти думаєш, що це вже 10-й раунд. Ви повинні бути у формі, а він продовжує викидати удари та рухатися, – додав він.

Щодо прогнозу на другий бій Усик – Ф’юрі 40-річний британський боксер впевнений у перемозі Олександра Усика. 

— Так, 100% (Усик знову переможе, – Ред.). Цього разу я не здивуюся, – сказав Чісора.

Другий бій Усик – Ф’юрі: коли

Боксери зустрінуться вдруге за рік в очному бою. Реванш Усика та Ф’юрі відбудеться 21 грудня на Kingdom Arena в саудівському Ріяді, де проходив перший поєдинок боксерів.

За контрактом, боксери не мають права проводити інші бої перед реваншем. Тому Усик — Ф’юрі 2 стане наступним поєдинком як для Олександра, так і для Тайсона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 18 травня Олександр Усик здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Ф’юрі. Українець завдав британцеві першої поразки в кар’єрі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-28 18:47:22