Україна і світ

Як ефективно прибрати гусячі лапки навколо очей — косметолог

Лікар-косметолог Катерина Забірченко в коментарі Фактам ICTV розповіла, як ефективно прибрати гусячі лапки навколо очей у домашніх умовах або в салоні краси.

– Почну з того, що шкіра навколо очей вирізняється тим, що вона більш тонка і тому саме на ній з’являються найперші зморшки, – зазначає фахівчиня.

Домашній догляд

За словами косметолога, для розв’язання проблеми зморщок навколо очей, у домашньому догляді має бути хороший робочий крем з активними компонентами, які здатні проникати через тонку шкіру повік до самого м’яза.

Зараз дивляться

– Використовуючи такі трансдермальні креми, ми отримуємо глибшу профілактику зморшок навколо очей, – уточнила експертка.

Догляд у косметолога

Катерина Забірченко зазначила, що, виходячи з її досвіду, для розгладження зморшок навколо очей у косметологічному кабінеті найкраще підходять ін’єкційні методики.

Оптимальними в цьому плані вважаються коктейлі для біоревіталізації шкіри, у складі яких мають бути амінокислоти, полінуклеотиди. Тобто все те, що працюватиме на ущільнення шкірного клаптя, запобігаючи закладці зморшок. Але при цьому на обличчі залишатиметься мімічна активність.

Варіант ботокса

Під час корекції мімічних зморшок, зокрема й навколо очей, косметологи використовують ботулотоксин або ботокс. При цьому варіанті активність м’яза повністю блокується, тобто під час розмови зморшки не з’являються і не закладаються.

– Але ботулоксин не працює з якістю шкіри так, як це роблять препарати для біогенерації шкіри, які, безсумнівно, є ефективнішими в процедурах з омолодження шкіри обличчя, – зазначила експертка.

За словами косметолога, можна також розглянути варіант апаратних процедур, призначених для шкіри навколо очей. Наприклад, це може бути RF ліфтинг – методика омолодження за рахунок впливу на глибокі шари шкіри електричних радіохвиль.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-28 15:05:25