Україна і світ

На Кеті Перрі подали до суду через будинок ветерана

На американську співачку Кеті Перрі подали до суду – це зробила сім’я 84-річного ветерана Карла Весткотта. Як виявилося, артистку звинувачують у зазіханні на будинок колишнього військового.

На Кеті Перрі подали до суду через будинок ветерана

Так, уся річ у тім, що у 2020 році співачка домовилася з чоловіком про купівлю його будинку в Монтесіто вартістю $15 млн. Договір підписали, але за кілька днів після цього чоловік вирішив розірвати контакт і послався на те, що підписував документ під дією сильних знеболювальних. Вживання ліків йому могли затьмарити розум, і він їх приймав після операції.

Однак, за рішенням суду Перрі визнали законним власником нерухомості.

Зараз дивляться

Тепер же сама акторка подала на сім’ю ветерана до суду – вона вимагає компенсації в розмірі $6 млн, які вона витратила на оренду і ремонт нерухомості. Відомо, що Кеті зустрінеться з близькими Карла в суді віч-на-віч.

Вона намагається вичавити з сім’ї Карла все до останнього долара без найменшого співчуття за рахунок спадщини літнього чоловіка, – розповів друг сім’ї ветерана.

Чоловік додав, що співачка нібито хоче забрати у Весткотта все до останньої сорочки.

Утім, деякі зірки вже не думають про купівлю нерухомості, а продають її. Наприклад, Лопес і Аффлек продають свій будинок мрії. Це сталося на тлі чуток про їхнє розлучення, і як виявилося, будинок їм не подобався через розташування і розміри.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 14:23:08