Україна і світ

Марія Бурмака підтримала проєкт Друзі ДШВ

Співачка Марія Бурмака приєдналася до проєкту Друзі ДШВ, який вона вважає “надважливим”. Від початку липня чимало українських зірок долучилося до підтримки всеукраїнської платформи, що збирає кошти на потреби Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Марія Бурмака стала другом ДШВ

Авторка пісень нагадала, що кожна гривня важлива, а кожен донат – це допомога тим, хто на передовій боронить українські землі від російських загарбників.

– Перемога буде з нами проти вражої орди, сильна нашими серцями Україна назавжди, – процитувала музикантка рядки власної пісні, що присвячена кожному, хто працює на перемогу.

Народна артистка України заохотила всіх долучатися до проєкту Друзі ДШВ та підписатися на телеграм-канал Десантно-штурмових військ ЗСУ, дем можна прочитати новини про всі бригали.

Зараз дивляться

– Тепер можна долучитись до допомоги щомісячним донатом. Об’єднуємось і далі навколо допомоги ЗСУ, – закликала Марія Бурмака.

Вона додала, що кошти, зібрані в межах ініціативи, зможуть не лише підтримати, а й врятувати наших героїв.

Хто ще з зірок став другом ДШВ

Серед зіркової спільноти допомога українським десантникам перетворилася на справжній тренд. В списку вже чимало відомих в країні імен, зокрема головна редакторка, ведуча програми Факти ICTV та телемарафону Єдині новини Олена Фроляк, авторка та ведуча головного тижневика України Факти тижня на ICTV Оксана Соколова, ведуча Фактів ICTV Юлія Сеник, спеціальний кореспондент ICTV Володимир Рунець, військовий, ветеран і ведучий програми Ранок у великому місті на ICTV2 Олександр Швачка, лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук, соліст гурту Антитіла Тарас Тополя та співачка Тоня Матвієнко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 13:03:09