Україна і світ

В’ячеслав Хостікоєв розповів про конфлікт із Ольгою Сумською

Український актор В’ячеслав Хостікоєв розповів про конфлікт зі своєю тіткою, акторкою Ольгою Сумською.

Що відомо про конфлікт Сумської з племінником

Стосунки між родичами зіпсувалися на початку цього року. Тоді Хостікоєв публічно висловився про свою двоюрідну сестру Антоніну Паперну, яка мовчить про війну в Україні та продовжує жити і будувати кар’єру в РФ.

Ольгу Сумську образили слова племінника і вона різко на них відреагувала. Як зізнався Хостікоєв, стосунки налагодити не вдалося. Однак актор сподівається, що з часом їм вдасться знайти спільну мову.

Зараз дивляться

– Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є, – поділився Хостікоєв.

Зазначимо, що Антоніна Паперна вже багато років живе в Росії зі своїм чоловіком, актором Володимирем Ягличем. Вони виховують двох дітей.

Попри повномасштабну війну в Україні, донька Сумської продовжує зніматися в російських серіалах та відвідувати публічні заходи в Москві.

Відповідаючи на запитання про доньку, Сумська казала, що “в неї дуже неспокійно на душі”. Однак Ольга переконана, що “її тугу та біль зможуть зрозуміти лише ті матері, діти яких перебувають в Росії”.

Фото: Ольга Сумська, В’ячеслав Хостікоєв

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 15:11:38