Україна і світ

Улюблені хіти, зіркові гості та збір для ГУР: Kola відсвяткувала 32-річчя великим концертом


У п’ятницю, 19 жовтня, у Києві відбувся перший великий сольний концерт співачки Kola (Анастасії Прудіус). Понад 7 тис. шанувальників зібралися в Палаці спорту, аби привітати артистку з днем народження та разом з нею заспівати улюблені пісні.

Kola зібрала Палац спорту у свій день народження

Шоу співачки вразило не тільки своїм масштабом, а й душевністю. Увесь концерт був пронизаний атмосферою зустрічі близьких людей, які поділяють спільні дитячі спогади та сьогоденні цінності. Від більшості номерів на очах слухачів були сльози, але не обішлося й без запальних танців.

Концерт під назвою Особлива історія про прості речі був поділений на три умовні блоки. Перший був про дитинство Kola та історії, з яких починалася її кар’єра: з перших хітів, труднощів та вдячності.

Другий блок складався з ліричних пісень, нових хітів та дуетів. Зі сцени артистка виконала треки Біля серця, Чи разом?, Тебе-собі, Дочекаюсь, Літачок та інші.

Також Kola заспівала дуетом разом з Alyona Alyona, Артемом Пивоваровим, Мішою Крупіним, Parfeniuk та Yaktak.

Kola та Parfeniuk виступили у Палаці спорту

Фото: PR Kola

Особливо чуттєвим було виконання треку Ба, який артистка присвятила своїй бабусі. Третій завершальний блок концерту зарядив шанувальників енергією та змусив потанцювати.

Підтримати Kola та привітати її з 32-річчям прийшло чимало зіркових колег: Дмитро Монатик з дружиною, Даша Квіткова, Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Олена Голубицька, Наталка Денисенко, Джамала, Анна Трінчер, Нікіта Кісельов, Skylerr, Діана Глостер, Альона Омаргалієва, Adam, Юла, Анатолій Анатоліч, Wellboy та багато інших. 

Kola - концерт у Палаці спорту

Фото: PR Kola

На концерті Kola зробили пропозицію

Під час концерту член команди Kola Сергій Магнушевський неочікувано зробив пропозицію своїй дівчині Аліні Соколенко. Чоловіку вдалося розчулити зал, який гучними оплесками привітав закоханих.

Зі сцени Kola неодноразово дякувала тим, завдяки кому вона змогла виступити в Палаці спорту – захисникам, які боронять Україну на фронті. Співачка відкрила збір на евакуаційні катери для ГУР МО України, зібравши понад 700 тис. грн лише в день народження.

Під час виконання пісні Дочекаюсь вона запросила на сцену дружин, матерів та дочок, які чекають на своїх рідних з полону, чим вкотре нагадала про важливість підтримки українських військових.

– Я досі не можу повірити, що моя мрія стала реальністю, що тисячі людей в унісон співають мої пісні і ми разом проживаємо ці емоції. Ще рік тому я не могла уявити, що мій день народження може виглядати так. Я вважаю, що найкращою ідеєю було розділити такий особливий день з найбільш особливими для мене людьми. Дякую кожному, хто прийшов, хто підтримував мене, хто допоміг цій мрії здійснитися і, звісно, моїй команді, без якої цей концерт був би неможливим, – сказала Kola під час концерту.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На особистій сторінці в Instagram Kola разом з командою вже анонсувала концерт на біс у Палаці спорту. Найближчим часом вона повідомить нову дату проведення великого сольного концерту.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 12:04:38