Україна і світ

Моторошна наречена, Венздей чи вампір: ідеї костюмів на Геловін 2024


Геловін – це чудова можливість для того, щоб поексперементувати зі своїм зовнішнім виглядом і вразити всіх оригінальним костюмом.

З нагоди свята заведено перевтілюватися у страшних або просто популярних персонажів. Традиційно Геловін відзначають у ніч із 31 жовтня на 1 листопада, тож варто поквапитися з вибором образу.

Костюми на Геловін – ідеї

Life. Факти ICTV зібрали для вас ідеї костюмів на Геловін 2024. Не бійтеся експерементувати, аби здивувати всіх своїм образом.

Стильна відьма

Це класичний варіант костюму для святкування Геловіну. Для створення такого образу вам знадобляться чорна сукня, капелюх і мітла.

Доречно буде додати аксесуари та яскравий макіяж. Щоб максимально втілитися в образ, не забудьте вигадати містичні заклинання.

Венздей

Поки фанати з усього світу чекають на прем’єру другого сезону серіалу Венздей, ви можете приміряти на себе образ блідої, чорнявої дівчинки з двома косичками.

Для перевтілення вам знадобиться чорна сукня з білим коміром, що нагадує шкільну форму. Додайте чорні черевики, колготи та зробіть зачіску, як у головної героїні серіалу.

Моторошна наречена

Щоб створити моторошний образ нареченої, не обов’язково купувати весільну сукню – можна обмежитися білою пишною спідницею і топом.

Доповність образ макіяжем із червоними губами та блідим тоном обличчя, також можна зробити шрами за допомогою штучної крові. Щоб костюм був реалістичнішим – не забудьте про фату.

Образ пірата

Костюм пірата є ще одним популярним варіантом для святкування Геловіну. Є безліч варіацій такого образу – з червоною пов’язкою чи капелюхом, з юбкою та корсетом чи білою сорочкою.

Ви можете поексперементувати і створити костюм пірата з речей, які вже є у вашому гардеробі.

Вампір або чорт

Такі образи завжди будуть доречними на вечірці з нагоди Геловіну. Для костюма вам знадобиться одяг у готичному стилі.

Доповніть образ макіяжем із дуже блідою шкірою, яскравими очима і темною помадою. У куточки губ додайте трохи штучної крові, також можете одягнути штучні ікла.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Окрім костюму, необхідно також до дрібниць продумати макіяж для найжахливішого свята. Ідеї макіяжу на Геловін 2024 дивіться у нашому матеріалі.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 13:05:19