Україна і світ

З розмазаною від сліз тушшю: Наталка Денисенко показала своє “справжнє обличчя”


Акторка Наталка Денисенко зазвичай транслює в соцмережах позитив, аж вирішила показати шанувальникам своє “справжнє обличчя”. Зірка зазначила, що такою на людях її практично не можливо побачити.

Наталка Денисенко про справжні емоції

У своєму Instagram акторка виклала доволі незвичні для себе фото. На них вона постала з розмазаною від сліз тушшю на очах, зазначивши, що “завмерла”, коли побачила ці знімки з бекстейджу.

– Це ж моє справжнє обличчя. Я практично ніколи не транслюю в соцмережах такий стан, але я завжди дозволяю його собі наодинці з собою, – зізналася Денисенко.

Вона переконана, що не слід тікати від того, що лякає тебе, а йти просто вглиб. Зараз Наталка Денисенко має дуже напружений графік. Акторка знімається у двох проєктах, має власні освітні програми, озвучування, мій блог, гастролі, а ще купу побутових справ.

– Як ви зрозуміли, з тайм-менеджментом у мене все в порядку! Ресурс енергії моєї – колосальний! Але я – звичайна людина! Я проста жінка. Я також втомлююся. Іноді я можу просто заливатися слізьми в машині, слухаючи пісню, або заснути з мейком, – поділилася знаменитість.

Наталка Денисенко зауважила, що кожна людина проходить крізь власні випробування, про які знає лише вона. Головне не концентруватися лише на сумному, а жити своє найкраще життя попри все.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Українські зірки все частіше дозволяють своїм шанувальникам побачити їхні справжні емоції. Так, співачка MamaRika якось зʼявилася в сториз зі сльозами на очах. Вона розповіла, що до цього призвела низка негативних подій.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 12:52:19