Львівський портал

У Рясному збудують новий ТРЦ та McDonald’s

У мікрорайоні Рясне у Львові планують збудувати заклад швидкого харчування McDonald’s разом з торговим центром. Це буде 10 заклад мережі у Львові та третій, будівництво якого розпочнуть під час війни. Про це повідомив заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач.

«Якщо піти за аналогією з індексом бургера, то можна робити висновок: бізнес у Львові розвивається і рухається в доброму напрямку. А чим краще розвивається бізнес, тим більше місто має змогу допомагати Збройним силам», – йдеться у повідомленні.

Департамент архітектури отримав заяву на видачу містобудівних умов та обмежень для будівництва закладу харчування мережі McDonald’s на вулиці Шевченка, 311 Б у Рясному. Про це повідомили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради 11 червня.

За словами Зубача, ділянку площею 0,58 га підприємці придбали на земельному аукціоні, що відбувся у місті. До цього часу тут були хаотичні городи.

«Будівля буде стандартною для McDonald’sy. А поруч – ще й двоповерховий торговий центр», – додав Любомир Зубач.

Він також зазначив, що за детальним планом території зі східного боку передбачено влаштування скверу, який примикатиме до будівлі торгового центру. І власне за кошт інвестора цей сквер буде зроблено.

Нагадаємо, дев’ятий McDonald’s у Львові відкриють на вул. Патона, 37. Площа нового ресторану становитиме 536 м кв, поруч буде окрема парковка, а на території довкола проведуть благоустрій та висадять нові дерева

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: візуалізація забудовника

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-11 19:23:42