Львівський портал

«Личаківський цвинтар» отримав нового керівника

Директором Львівського комунального підприємства «Музей «Личаківський цвинтар» призначено Павла Богайчика. Раніше він очолював комунальне підприємство «Бюро спадщини». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Керуюча справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталія Алєксєєва, повідомила, що попередній керівник залишається у команді музею.

«Попередній керівник Олександр Дмитрів залишається в команді. Павла Богайчика призначили для підсилення підрозділу. Його попередній досвід робити у «Бюро спадщини» допоможе впоратись із викликами, які зараз стоять перед музеєм. Личаківське кладовище – це 40 га заповідника. Це дуже важливий об’єкт, як для львів’ян, так і для туристів. Щодня тут відбуваються поховання наших військових, тому роботи багато», – зазначила Наталія Алєксєєва.

Біографічна довідка Павла Богайчика

Освіта:

2003-2008 рр. – Львівський національний університет ім. І.Франка. Спеціальність: Історик, викладач історії. Кваліфікація: Магістр історії.

2016-2017 рр. – навчання в Міжнародній школі з урбаністики CANactions.

2018-2019 рр. – навчання в Інституті лідерства та управління Українського Католицького Університету (навчальна програма «Управлінські компетенції»).

Досвід роботи:

спеціаліст І категорії відділу обліку та моніторингу об’єктів культурної спадщини Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради (2008-2012 рр.).

головний спеціаліст відділу обліку та моніторингу об’єктів культурної спадщини Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради  (2012 –2020 рр.);

директор львівського комунального підприємства «Бюро спадщини» (2020-2024 рр.);

Участь у проєктах:

2013-2014 – Українсько-польський проєкт «Підземне місто»

2009-2017 – Українсько-німецький проєкт «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова»

2018-2021 – Проєкт «ReHERIT»: спільна відповідальність за спільну спадщину (донор – Європейська комісія).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-06 11:02:31