Львівський портал

Мешканець Прикарпаття залишився без авто через контрабанду сигарет

33-річний мешканець Івано-Франківської області намагався потайки вивезти до Польщі 16 блоків сигарет, через що позбувся свого автомобіля. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Випадок стався днями у пункті пропуску «Шегині – Медика». Сюди за кермом мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter прибув 33-річний житель Івано-Франківської області.

Їдучи у Польщу, він обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив, що не везе товарів, які підлягають розмитненню. Однак під час огляду в мікроавтобусі виявили контрабандні цигарки.

160 пачок сигарет Parlament, Davidoff та LD були сховані у подвійній стінці між багажним і пасажирським відділеннями. Всі сигарети і сам мікроавтобус у чоловіка вилучили.

За цим фактом складено протокол за ч.1 ст. 483 Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

Крапку у цій справі поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Львівська митниця

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-07 11:50:58