Львівський портал

На Львівщині збили три російські дорни

Уночі ворог атакував Львівську область трьома бойовими безпілотниками. Усіх їх вдалося збити, але уламки впали у прописловій зоні під Львовом внасідок чого згоріло чотири вантажівки. Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький.

За даними голови ЛОВА, близько 03:15 цієї ночі у Львівському районі у промисловій зоні впали уламки безпілотника типу «шахед» – «Герань-2».

«Загорілися 4 вантажівки. На місце оперативно прибули вогнеборці. За 1,5 години пожежу вдалося загасити. На жаль, машини ремонту не підлягають. Над ліквідацією займання працювали 32 пожежники, залучали 6 одиниць спецтехніки. Дякую вам за те, що не дали вогню поширитися – повідомив Максим Козицький.

Загалом під час двох повітряних тривог, які оголошували на Львівщині цієї ночі, ворог атакував нашу область трьома ударними безпілотниками. Усіх їх наша ППО знешкодила.

«Найважливіше: жертв чи постраждалих – нема. Усі системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Дякуємо оборонцям за цей ранок», – додав він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-06 06:35:57