Україна і світ

У Резерв+ з’явилася можливість завантажувати дані про бронювання

У мобільному додатку Резерв+ зʼявилася можливість завантажувати актуальну інформацію про бронювання до електронного військово-облікового документа українських чоловіків віком від 18 до 60 років.

Як завантажити дані про бронювання у Резерв+

Можливість завантажувати дані про бронювання військовозобов’язаних чоловіків доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби Сил оборони України.

Українці отримуватимуть push-повідомлення, коли з’явиться статус бронювання від мобілізації в реєстрі військовозобов’язаних Оберіг.

Зараз дивляться

Громадяни можуть отримати актуальний статус після отримання сповіщення. Для цього потрібно натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані, а в меню, яке з’явиться далі, вибрати пункт Оновити документ.

Як зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко, працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання.

За словами заступниці очільника Міноборони, заброньовані від мобілізації українці можуть показати інформацію у мобільному додатку Резерв+ на мобільному телефоні.

Вдень 17 липня стало відомо, що у мобільному додатку Дія запрацювало електронне бронювання. Завдяки сервісу вже вдалося онлайн забронювати близько 55 тис. працівників критично важливих підприємств.

Джерело: Міноборони

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-26 19:24:05