Суспільне мовлення

У Львові провели забіг, щоби зібрати гроші для реабілітаційного центру

Сьогодні, 10 грудня, у Стрийському парку відбувся благодійний забіг “Спорт об’єднує”. Його мета — збір грошей для нейрореабілітаційного центру “NextStep Ukraine”.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

На забіг зареєструвалося близько 200 учасників. Значна частина — військовослужбовці й курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Для ветеранів війни, які проходять чи вже пройшли реабілітацію, в програмі була “Миля незламності” — вони розпочали забіг. Після військових бігли інші учасники, далі — ті, хто долав забіг скандинавською ходьбою. Закривали забіг діти.

Частина учасників долала забіг скандинавською ходьбою, 10 грудня 2023. Фото: пресслужба Львівської ОВА

“Ветерани, курсанти, діти, усі охочі: близько двох сотень людей почали сьогоднішній ранок з пробіжки у Стрийському парку у Львові, щоб зібрати кошти на лікування та реабілітацію наших воїнів у центрі “NextStep Ukraine”. Величезна радість та мотивація для нас усіх, що сьогодні “Милю Незламності” пробігли ветерани, які відновлюються в Superhumans Center, Unbroken, NextStep Ukraine та у Центрі комплексної реабілітації “Галичина”. Низький уклін вам і велика вдячність за захист”, — сказав Максим Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“NextStep Ukraine” – реабілітаційний центр для людей із травмами центральної нервової системи. Центр працює з 2018 року на Київщині, в місті Ірпінь. До кінця 2023 року його відкриють у Львові. Послуги центру безкоштовні.


Джерело: Суспільне мовлення України