Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисниками Михайлом Чингаром та Богданом Деркачем

31 січня у Львові попрощаються із Михайлом Чингаром та Богданом Деркачем, які загинули, захищаючи Україну. Поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Чин похорону Михайла Чингаря та Богдана Деркача розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі, о 14:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисників на Личаківському кладовищі.

Михайло Чингар. Колаж: Суспільне Львів

Михайлу Чингару було 27 років. Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №49 міста Львова.

У 2012 році закінчив загальноосвітній навчальний заклад III ступеня з профільним навчанням і допрофесійною підготовкою “Львівський економіко-правовий ліцей”, у 2014 році – Львівський кооперативний фаховий коледж економіки і права за спеціальністю “Правознавство”. Згодом здобував юридичну освіту у Східноєвропейському університеті економіки і права імені Рауфа Аблязова. Володів спортивним розрядом “Кандидат у майстри спорту України з дзюдо”.

Протягом 2014-2017 років проходив військову службу у лавах Національної гвардії України.

Після повномасштабного вторгнення РФ добровольцем вступив до лав окремого загону спеціального призначення “Азов” Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У Михайла Чингаря залишилися батьки та сестра.

У Львові попрощаються із захисниками Михайлом Чингаром та Богданом Деркачем

Богдан Деркач. Колаж: Суспільне Львів

Богдану Деркачу було 33 роки. Він уродженець Бердянська Запорізької області.

Закінчив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю “правознавство”. Після завершення навчання працював слідчим.

Протягом 2015-2021 років виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції/Операції Об’єднаних сил.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ добровільно вступив до лав 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування “Південь” Сухопутних військ Збройних сил України.

Читайте також

Працював у “Львівобленерго”: на війні загинув захисник Богдан Калагурський

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Залишилось п’ятеро дітей. На війні загинув військовий зі Львівщини Олег Романюк


Джерело: Суспільне мовлення України

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин