Суспільне мовлення

Прокладатимуть водопровід: із 10 квітня автобус №5А у Винниках курсуватиме за зміненим маршрутом

На вулиці Івана Франка у Винниках прокладатимуть водопровід. Підготовчі роботи триватимуть до 9 квітня, а в середу, 10 квітня, розпочнуться будівельні роботи. Вулицю Івана Франка на ділянці від вулиці Стуса до вулиці Стрілецької закриють для руху транспорту до 28 червня.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За інформацією управління транспорту ЛМР, на час проведення робіт у Винниках автобуси №5А курсуватимуть за зміненим маршрутом. В напрямку до Львова автобуси будуть об’їжджати закриту ділянку по вулиці Івана Франка – вулиці Петра Сагайдачного – вулиці Соборності – вулиці Стрілецькій – вулиці Івана Франка і далі їхатимуть за маршрутом. У зворотному напрямку автобуси курсуватимуть без змін.

В ЛМКП “Львівводоканал” повідомили, що цьогоріч на вулиці Івана Франка у Винниках планують прокласти 320 метрів водопроводу на ділянці від вулиці Василя Стуса до вулиці Стрілецької. Також там встановлять пожежні гідранти й клапани понижуючого тиску, які підключать до водопровідної мережі. Будівництво водопроводу й благоустрій триватиме до 28 червня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Роботи з прокладання водопроводу на вулиці Івана Франка розпочали ще в попередні роки, наразі там виконана приблизно половина робіт. “Цьогорічне фінансування дозволить виконати ще орієнтовно 20% робіт, відтак, готовність об’єкта складатиме 70%”, — повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.


Джерело: Суспільне мовлення України