Україна і світ

Селін Діон вразила потужним виступом на відкритті Олімпіади-2024: як це було

Селін Діон повернулася на сцену, виступивши на церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі і це було грандіозно.

Співачка закрила церемонію одразу після запалення олімпійського вогню виступом на Ейфелевій вежі. Вона виконала французьку легендарну композицію Едіт Піаф – L’Hymne à l’amour.

Селін Діон виступила на відкритті Олімпіади-2024

Після виступу Леді Гаги та низки європейських співаків, виступ Діон з нетерпінням чекали на завершення церемонії. Коли вогонь запалили, Діон, одягнена у блискучу, прикрашену бісером сукню, виступила на підніжжі Ейфелевої вежі.

Зараз дивляться

Як пише видання CNN, одразу після виступу Келлі Кларксон, яка коментувала церемонію Олімпіади на NBC, спочатку втратила дар мови, а потім назвала Діон вокальним атлетом.

Виступ Селін Діон із 3:22 на відео.

Цей виступ став першим для Діон після того, як стало відомо, що в неї діагностували рідкісне генетичне захворювання. Після цього співачка оголосила, що бере відпуску та планує зосередитися на здоров’ї. Тоді вона сказала, що стан здоров’я не дозволяє їй співати “так, як я звикла”.

Востаннє співачка виступала наживо з піснею My Heart Will Go On у липні 2019 року в Лондоні, Англія.

Зазначимо, що Селін Діон вже виступала на відкритті Олімпійських ігор раніше. У 1996 році в Атланті вона виконала пісню The Power of the Dream разом із композитором Девідом Фостером та симфонічним оркестром Атланти.


Олімпійські ігри, Селін Діон

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-27 02:00:05