Суспільне мовлення

У Львівському районі за ніч внаслідок пожеж загинули двоє людей

В ніч з 15 на 16 грудня у селах Миклашів та Суховоля, що неподалік Львова, внаслідок пожеж загинули двоє людей. Чоловікам було 60 та 38 років.

Як повідомили на Facebook-сторінці ГУ ДСНС Львівщини, перший випадок трапився 15 грудня о 22:02. Тоді до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому будинку на вулиці Садова у селі Миклашів. Коли надзвичайники приїхали на місце, хата була повністю охоплена вогнем. В одній з кімнат будинку рятувальники знайшли тіло загиблого власника оселі. Йому було 60 років. Пожежу вдалось загасити 16 грудня о 00:36. Вогонь повністю знищив житло. Втім, фахівцям вдалось запобігти перекиданню пожежі на будинок та літню кухню, що розташовані поруч.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вже о 05:15 16 грудня рятувальники отримали повідомлення про пожежу в селі Суховоля на вулиці Відродження України. Вона трапилась в одноповерховому будинку з мансардою. Під час гасіння рятувальники знайшли в палаючому будинку тіло загиблого. Ним виявився 38-річний чоловік. Пожежу загасили о 05:46. Вогонь знищив речі домашнього вжитку, пошкодив стіни та стелю.


Джерело: Суспільне мовлення України