Львівський портал

У Львівському онкоцентрі успішно прооперували військового

Медики Львівського онкологічного лікувально-діагностичного центру прооперували військового з Чернівців, у якого було новоутворення кишки. Про це Львівському порталу повідомили у медзакладі.

44-річний Андрій – військовослужбовець Збройних Сил України. Чоловік захищав батьківщину від окупантів на різних напрямках, та в одну мить йому довелось вести боротьбу ще й з недугою.

«Спочатку я почав відчувати сильний дискомфорт у районі кишківника, мене почав тягнути таз, були часті позиви до туалету та навіть невеликі кровотечі. Я зрозумів, що з моїм здоров’ям щось не так», – пригадує він.

Андрій звернувся до медиків, йому провели різні обстеження, а далі з військового госпіталю його скерували в поліклініку Львівського онкоцентру. Тут воїна дообстежили і виявили новоутворення кишки. Воно загрожувало здоров’ю та життю пацієнта, тож для нього негайно склалт індивідуальний план лікування.

«Ми виконали пацієнту ультранизьку лапараскопічну резекцію прямої кишки. Також ми вивели йому тимчасову превентивну стому, для того щоб зменшити навантаження на місце швів. Після загоєння та відновлення, а це приблизно 2-3 місяці, ми проведемо ще одне хірургічне втручання для того, щоб закрити стому», – пояснив лікар-хірург-онколог проктологічного відділення Львівського онкоцентру Богдан Матусяк.

Сьогодні пан Андрій дякує лікарям за порятунок і вірить, що скоро зможе повернутись до військової служби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-04 15:50:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин