Україна і світ

Спосіб віддати належне спадщині: Бейонсе представила віскі на честь прадіда


Зірка поп-сцени Бейонсе випустила елітний віскі, який назвала на честь свого прадіда. Алкогольний напій продається за ціною в $90 (близько 3 700 грн) за пляшку.

Бейонсе випустила свій елітний віскі

Про реліз нового товару Бейонсе розповіла в Instagram. Напій отримав назву SirDavis, і на фото в соцмережі зірка у відвертому вбранні красується з келихом спиртного.

– Девіс у моїх кістках, – коротко прокоментувала новий продукт співачка.

Віскі має міцність 44%, і його створювали в колаборації з Moët Hennessy і майстром Біллом Ламсденом. Назву напій отримав на честь прадіда Бейонсе за батьківською лінією – родича звали Девісо Хогом, який нелегально займався виробництвом алкоголю під час сухого закону в США. Відомо, що близький співачки ховав алкоголь у деревах на своїй фермі, приховуючи їх від влади.

Зараз дивляться

– Коли я дізналася, що мій прадід був самогонником, мені здалося, що моя любов до віскі зумовлена. SirDavis – це для мене спосіб віддати належне своїй спадщині, – підкреслила Бейонсе.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, деякі зірки часом переборщують зі спиртними напоями. Їх точно варто вживати в невеликих кількостях. Нещодавно Позитив зізнався, що часто вживав алкоголь через стрес, який хотів побороти чимось міцним.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 14:19:25