Україна і світ

На згадку про літо: MamaRika з чоловіком випустила Кажанів


Співачка MamaRika презентувала пісню Кажани, присвячену спогадам про це літо. Разом із треком артистка випустила музичне відео, у якому їй та її чоловіку дісталися ролі головних ліричних героїв.

Про що пісня Кажани від MamaRika

У новій композиції співачка хотіла нагадати своїм шанувальникам про важливість спогадів, сповнених тепла та безтурботності.

– В моїй творчості за останній час цей трек – ковток свіжого повітря. Він дарує легкість і безтурботність, нагадує нам про теплі моменти цього літа та дає надію, що наступне буде ще кращим. Кажани – спогад про перше кохання, коли ти щиро любиш свою половинку, а усе інше не має сенсу, – прокоментувала трек MamaRika.

Артистка зазначила, що пісня створилася спонтанно, а працювати над нею було дуже легко.

Місцем для знімання кліпу обрали Одесу, звідки родом чоловік співачки Сергій Середа. Сама MamaRika називає це місто “місцем сили її сім’ї”.

– Під час зйомок заставала різна погода – спочатку дощі, потім різко сонце, в цьому теж була якась магія. Змінювався настрій і вайб. Сама Одеса, як завжди, неймовірно красива, романтична, тому це відео наповнює теплом і любов’ю. Нам дуже хотілося передати людям трошки промінчиків, щоб після перегляду кліпу вони усміхнулися!  – додала виконавиця.

Реакція мережі на пісню Кажани від MamaRika

Перші слухачі вже встигли оцінити не лише сам трек, а і музичне відео. Зокрема, звернувши увагу на присутність у кадрі Сергія Середи.

  • Фантастична пісня. Фантастична пара. Кохання вам безмежного і назавжди.
  • Настюша, браво! Пісня – супер! Ви із Сергеїчем – бомбезні. Щастя вам!
  • Як же радісно бачити такий ваш кліп! Закохані й безтурботні!
  • Яка ж крута пісня і просто неймовірний кліп! Я наче фільм подивився!
  • Такі милі кажани! До мурашок.

Сам Сергій Середа в коментарях під відео зауважив, що це “його наулюбленіший кліп”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Прихильникам пари тим більше приємно бачити подружжя закоханим і безтурботним, зважаючи на складний період через який пройшли MamaRika з чоловіком. Навесні артистка випустила пісню Хтось йде та розповіла про кризу в стосунках. Пара разом працювала над тим, щоби зберегти шлюб.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-12 13:07:45