Україна і світ

Зеленський: Підготовлено сильний зміст військового пакета Плану перемоги

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з військовим командуванням щодо військового наповнення плану перемоги для України.

Про це він сказав у традиційному вечірньому відеозверненні у вівторок, 17 вересня.

План перемоги України: звернення Зеленського

– Коротко про сьогоднішній день. Перше – нарада щодо військового наповнення нашого плану перемоги для України. Разом працював із військовим командуванням. Підготовлено гарний, сильний зміст щодо військового пакета, іменного того, який може зміцнити Україну згідно з планом перемоги, –  сказав Зеленський у вечірньому відеозверненні у вівторок.

Також Зеленський провів ще нараду із командуванням Повітряних сил щодо українського флоту F-16.

– Є чітке розуміння кроків, як збільшити кількість бойових літаків в Україні та пришвидшити тренування наших пілотів. Усі завдання для Повітряних сил України, для Міністерства оборони України визначені, – додав президент.

Разом із Прем’єр-міністром України Зеленський заслухав нові стратегії роботи двох урядових інституцій – Міністерства розвитку громад та територій і Міністерства у справах ветеранів. Доповідали віцепремʼєр-міністр Кулеба та міністр Калмикова разом зі своїми командами.

– Стратегії амбітні, але головне, щоб люди реально відчували результати роботи міністерств і уряду загалом. Окремо обговорили з Денисом Шмигалем енергетичні та інші ключові питання, – сказав він.

– Були доповіді щодо ситуації в Сумах та області. Після російських ударів по енергооб’єктах є відключення. Місто Суми, райони області. Зараз працюють ремонтні бригади. Створений Координаційний штаб. Я дякую всім, хто залучений до відновлювальних робіт: і енергетикам, і обласній владі, і місцевій владі, усім працівникам ДСНС, – додав президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наприкінці президент Зеленський привітав усіх працівників ДСНС з Днем рятувальника.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 19:48:52