Україна і світ

Модний осінній педикюр 2024: добірка головних трендів


Інколи можна зустріти думку, що робити педикюр восени не обов’язково. Адже відкрите взуття вже заховано до наступного сезону і його однаково ніхто не побачить. Проте це не зовсім так.

Педикюр, зроблений у трендових кольорах, здатен підняти настрій та врятувати від осінньої хандри.

Дізнаймося про тренди осіннього педикюру у 2024 році. Читайте та дивіться актуальні відтінки та дизайни педикюру на осінь — у матеріалі Фактів ICTV.

Тренди осіннього педикюру: що обрати на прохолодну пору року

Осінь вже почала вступати у свої права. Коли на заміну теплим дням приходять більш прохолодні, змінюється наш стиль, настрій та вподобання. Колір нігтів — не виключення.

Зазвичай у холоду пору року хочеться більш насичених кольорів. Проте осінній педикюр 2024 починається від стриманих пастельних відтінків й закінчується яскравими, майже літніми, кольорами із блискітками, стразами та різноманітними орнаментами.

Так що ж нам диктує мода на цей сезон?

Бордовий — головний тренд цієї осені

З року в рік цей колір привертає до себе увагу. Й не дивно, адже саме бордовий або вишневий колір на нігтях вважається головним осіннім трендом.

Витончений сірий

Ще один головний тренд цієї осені. Він стосується всього — одягу, аксесуарів, взуття. Не становить виключення й осінній педикюр. Адже сірий колір — універсальний та стриманий. Цей відтінок пасуватиме до будь-якого осіннього образу. До того ж він дуже теплий та затишний.

Чорний та коричневий

Також актуальні тренди осіннього педикюру у цьому році. Холодна погода спонукає до більш стриманих кольорів на нігтях. Чудовим вибором стануть усі відтінки шоколадного та чорного.

Вони чудово поєднуються з осінніми образами — джинсами, светрами, куртками та аксесуарами.

Якщо хочеться додати такому педикюру родзинки та зухвалості, то додатково можна використати стрази або кольорові блискітки. Такий декор може бути як на одному пальці, так і на кількох.

Синій, темно синій та червоний

Ці кольори — абсолютні бестселери холодної пори року. Й осінній педикюр 2024 — не виключення!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ксенія_Хоменко (@ksu_khomenko_nails)

Білий, перламутровий та нюдовий

Хочеться чогось спокійного — обирайте світлі кольори. Нюдовий та молочний у цьому сезоні також на піку популярності.

Френч — незмінна класика

Рожевий

Цей колір актуальний у будь-якому сезоні.

Педикюр з елементами геометрії

На піку популярності цієї осені — матовий педикюр з елементами геометрії. Прикрашайте нігті різноманітними лініями, фігурами та візерунками.

За допомогою спеціальних наклейок та плівки ви зможете самостійно повторити тренди осіннього педикюру — від леопарда до шкіри плазунів.

Градієнт

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Сучасний та стильний метод покриття, який являє собою перехід двох або кількох відтінків. Його можна поєднувати з металевою фарбою, френчем та різноманітними текстурами.

Як бачите, ідей осіннього педикюру безліч. Обирайте той, що вам до вподоби й вирушайте до нігтьового майстра.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 19:01:03