Україна і світ

У 43 виглядає на 21: простий і доступний секрет радикального схуднення Крістіни Агілери


Суперзірка і мама двох дітей Крістіна Агілера змогла схуднути аж на 18 кг і тепер виглядає на 20 років молодшою. Річ у тім, що співачка дотримувалася дієти, заснованої на кольорах веселки.

Райдужна дієта

За даними журналу Hello Magazine, Христина схудла на 18 кг 2013 року, обмеживши щоденне споживання їжі до 1 600 калорій, дотримуючись інтенсивної програми вправ і райдужної дієти.

На райдужній дієті Христина щодня їла продукти певного кольору. Її раціон містив широкий спектр барвистих фруктів і овочів, наповнених поживними речовинами, антиоксидантами і фітохімічними речовинами.

Червоні, жовті, зелені

За словами дієтологів, червоні продукти, як-от помідори, грейпфрути й кавуни, мають протизапальні властивості й можуть також знижувати ризик серцевих захворювань і деяких видів раку. Те ж саме можна сказати і про білі продукти, такі як цибуля, картопля і гриби.

Група жовтих і помаранчевих кольорів, що включає ананаси, банани й апельсини, має схожі властивості, але також може похвалитися здатністю підтримувати здоров’я очей.

Традиційні зелені овочі, як-от салат, броколі та шпинат, багаті на антиоксиданти, тоді як сині та фіолетові продукти, як-от чорниця й ожина, потенційно покращують роботу мозку і знижують ризик деяких неврологічних розладів.

Дієта вже не така сувора

Hello додала, що, хоча дієта більше не така сувора, Христина, як і раніше, віддає перевагу здоровій їжі, наприклад, курячому салату з великою кількістю овочів, рибі з рисом і овочами, а також поживним закускам, як-от селера й горіхове масло.

Але якщо вона захоче побалувати себе чимось солодким, вона це зробить, просто в міру.

Кажуть, що крім збалансованої дієти, Христина веде дуже активний спосіб життя і любить займатися спортом, включно з йогою, боксом, силовими тренуваннями і кардіовправами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Express

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-12 12:13:49