Україна і світ

На Півдні у росіян регулярно вибивають «очі»

Українські FPV-дрони винищують розвідувальні безпілотники окупантів.

Про це 12 вересня в ефірі марафону «Єдині новини» розповів речник ОУВ «Таврія» Дмитро Лиховій.

«Дуже тішить, що зростає статистика збитих безпілотників, які здійснюють розвідку. Наші аеророзвідки навчилися збивати їх FPV-дронами. І ця статистика уражень розвідувальних постійно зростає. За вчорашню добу було чотири таких ураження. Також знищено два човни, один квадроцикл противника й одна станція зв’язку “Детектор”», — зазначив речник ОУВ «Таврія».

Лінія фронту, за словами Дмитра Лиховія, динамічна. Більшість бойових зіткнень відбувається на Херсонському напрямку. За вчорашню добу їх нарахували 7.

«І ось ці сім штурмових дій були спрямовані по різних островах на лівобережжі Дніпра як східніше Кринок, так і неподалік від Херсона. Малими піхотними групами із застосуванням човнів. Там така специфіка місцевості, що потрібно шукати якісь особливі способи логістики через протоки та гирла, застосовувати гідроцикли. І весь цей арсенал російських засобів пересування активно знищується», — підсумував Дмитро Лиховій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як розповідала АрміяInform, за серпень окупанти використали на Півдні 200 боєприпасів з отруйними речовинами, за десять днів вересня — чотири десятки.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-09-12 12:58:22