Львівський портал

На Самбірщині чоловік продавав небезпечні психотропи

На Львівщині правоохоронці виявили та затримали 43-річного мешканця Самбірського району, який займався незаконним збутом психотропів PVP. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачений налагодив у Самбірському районі схему незаконного збуту PVP. Чоловік збував психотропи шляхом передачі «з рук в руки» за місцем проживання та при особистих зустрічах, попередньо домовившись по телефону.

У ході санкціонованого обшуку в обвинуваченого правоохоронці виявлили та вилучили психотропну речовину PVP, а також наркотичний засіб – канабіс.

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт щодо 43-річного чоловіка. Його обвинувачують за ч. 2 ст. 307 ККУ (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, наркотичних засобів та незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин, вчинений повторно).

Наразі чоловік перебуває під вартою. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-12 12:00:08