Україна і світ

Дмитро Танкович став другом ДШВ і порівняв донати зі світлом


Актор Дизель Шоу на каналі ICTV2, ведучий, сценарист і продюсер Дмитро Танкович закликав підтримати платформу Друзі ДШВ, яка збирає кошти для допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ. Він і сам долучився до проєкту, щоби донатити на перемогу України.

Дмитро Танкович став другом ДШВ

До своїх підписників Дмитро звернувся просто зі знімального майданчика. Він закликав долучатися до проєкту Друзі ДШВ та показав QR-код, за яким можна зробити донат.

– Можливо невеличкий, а можливо і великий, на потреби якоїсь бригади, яку ви зможете обрати. І цей донат може бути одноразовим, або ви можете зробити підписку. І ви будете допомагати вашій бригаді щомісяця, – пояснив Танкович.

Цікаво, що саме в момент його розповіді про платформу підтримки ДШВ на майданчику увімкнулося освітлення.

– О, бачите, зʼявилося світло. От саме так ви можете зробити своїм донатом. Круто! – резюмував актор Дизель шоу.

Для зручності на платформі можна підписатися на щомісячні автоматичні донати, обрати суму, яку ви готові переказувати кожен місяць та отримати подарунок від десантників. За допомогу від 100 грн донори матимуть цифрову відзнаку Друг ДШВ, від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За кошти, зібрані за допомогою всеукраїнської платформи, закриватимуть різні потребі Десантно-штурмових військ ЗСУ. Нещодавно в ефірі телемарафону Єдині новини ведучий програми Вікна на СТБ та представник пресслужби 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський розповів, що перш за все необхідно українським захисникам.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-12 15:00:15