Україна і світ

Шон Комбс (P.Diddy) зробив заяву після відео з побиттям дівчини

Репер Шон Джон Комбс, відомий як P.Diddy, опублікував відео з вибаченнями після того, як в мережі поширили кадри, на яких він б’є свою колишню дівчину Кессі Вентуру. Інцидент стався в готелі Лос-Анжелеса у 2016 році.

Що сказав Шон Джон Комбс (P.Diddy) у відеозверненні

Артист не назвав у ролику імʼя Вентури, проте з контексту зрозуміло, що він говорить саме про той епізод, який потрапив в новини та соцмережі.

  – Так важко згадувати найтемніші моменти свого життя, але іноді це потрібно робити. Я був у ла*ні. Я маю на увазі, що опустився на дно, але я не шукаю собі виправдань, – сказав 54-річний продюсер.

– Моя поведінка на цьому відео непрощенна. Я беру на себе повну відповідальність за свої дії в цьому відео. Я огидний, – додав Комбс.

Зараз дивляться

Він запевнив, що звернувся за професійною допомогою, почав ходити на терапію і реабілітацію та “просив Бога про його милість”. Також артист зауважив, що не просить про пробачення, але “щиро шкодує”.

Реакція мережі на звернення P.Diddy

Багато хто з підписників розкритикував Шона Комбса за те, що він зробив відео лише після того, як окружна прокуратура Лос-Анджелеса оголосила, що йому не висунуть звинувачення за напад через закінчення терміну давності.

  • Як це ти шкодуєш про те, що заперечував? Ти шкодуєш, що тебе викрили.
  • Ти не просиш про пробачення, бо хотів зробити те, що зробив. І тобі “щиро шкода”, що це стало відомо у 2024.
  • Я не вірю, що він просить вибачення. Він перепросив, бо ми всі побачили те відео.
  • Але ж ти називав її брехухою!

До того як запис з камери спостереження став надбанням громадськості, репер рішуче заперечував звинувачення Вентури в насильстві та зґвалтуванні, називаючи їх “образливими й обурливими”.

У листопаді 2023 року Вентура подала позов проти Комбса, пара погодилася на нерозголошену суму, яка, за словами музиканта, “жодним чином не є визнанням правопорушення”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-20 09:16:54