Україна і світ

Що подарувати свекрусі на день народження: ідеї цікавих подарунків

Обирати подарунки нелегка справа, особливо, якщо ви це робите для свекрухи. Презент має бути оригінальним, красивим та одночасно практичним. Однак з кожним роком ідей стає все менше, а свята не закінчуються. Тож, якщо ви у пошуках зайшли у глухий кут, ми з радістю допоможемо вам звідти вийти. Факти ICTV зібрали цікаві варіанти того, що подарувати свекрусі на День народження.

Що подарувати свекрусі на День народження

Висловити повагу матері свого чоловіка та порадувати її досить просто, якщо ви з нею знаходитесь у постійному контакті та спілкуванні. Тут варто лише дослухатися до побажань, висловлених мимохідь під час розмови або обережно за декілька місяців до святкової дати розпитати, чого б вона хотіла на свій День народження.

Є люди, які не люблять сюрпризів, а воліють замовляти подарунки заздалегідь у своїх близьких. Це, звісно, найпростіший випадок – потрібно лише виконати один з пунктів у віш-листі.

Зараз дивляться

Однак справжній виклик, коли мати чоловіка – дуже закрита жінка або ваші стосунки не без хмарні. Тоді постає важливе та складне питання: «Що купити свекрусі на подарунок на День народження?»

  • Подарунок-хобі

Тут важливо зважати на інтереси свекрухи – можливо, вона полюбляє рибалити, тоді можна прибрати, наприклад, кораблик для завезення снастей та підгодовування або поплавцевий набір.

Фото: depositphotos

Але тут треба трошки зануритись у сферу захоплень людини, аби обрати справді якісний та потрібний презент. Також важливо не придбати ту річ, яка вже є в арсеналі людини.

  • Родинна фотосесія

Що може бути краще за час проведений разом та ще й зафільмований професіоналами на фотоплівку. Якщо у вас вже є діти, то можна влаштувати свекрусі фотосесію з онуками. Її точно потішить сам процес, а фотографії ще довго зігріватимуть душу.

Також це може бути загальна спільна фотосесія – де є всі члени родини або ж навпаки індивідуальна зйомка, якщо ваша свекруха полюбляє позування та не нехтує доглядом за собою. Загалом, обирайте один з варіантів, відштовхуючись від її особистості.

Якщо у вас обмежений бюджет, то можна зробити родинний фотоальбом з вже відзнятими протягом років фотографіями найщасливіших моментів.

Що може бути краще за атмосферу розслаблення та релаксу? Тож, якщо ви досі не знаєте, що подарувати свекрусі, придбайте їй сертифікат на відвідування аромасажу із застосуванням ефірних сумішей. Це допомагає привести тіло в тонус, прискорює метаболізм та має загальний оздоровчий ефект.

аромасвічки

Фото: Unsplash

Після процедури відновлюється тонус м’язів, шкіра стає більш гладкою та еластичною.

Більш економний варіант – набір ефірних олій та аромалампа для відпочинку та розслаблення вдома.

  • Святкова вечеря-сюрприз

Якщо досі не знаєте, що купити свекрусі на подарунок на День народження – влаштуйте їй вечірку-сюрприз з американських фільмів. Вдаєте, що забули про її свято, запрошуєте посидіти з дітьми ввечері, оскільки вас терміново викликали на роботу, вона приходить  – а тут раптом родичі, повітряні кульки та смачна їжа на столах.

свято, бокали, люди

Фото: pexels

Чим не захоплюючих подарунок – вважаємо, що такий сюрприз запам’ятається надовго та точно потішить. Але, звісно, зважайте на темперамент свекрухи – можливо, вона дуже прагматична людина і зовсім не любить неочікувані події. У такому випадку від цієї ідеї краще відмовитися.

  • Повний чек-ап організму

Здоров’я – це більше, ніж просто відсутність хвороб. Це про активне фізичне та психічне благополуччя. Тож, якщо ви знаєте, що свекруха вже рік не може дійти до лікарів, аби планово здати аналізи, пройти обстеження – зробіть їй такий подарунок. Це справді про піклування та турботу.

Зазвичай, до переліку важливих досліджень є загальний аналіз крові (включаючи лейкоцитарну формулу та ШОЕ), загальний аналіз сечі, печінкові проби та ниркові проби, перевірка функцій щитоподібної залози тощо.

Однак, якщо вагаєтесь, які саме аналізи варто включити до списку – порадьтесь з клінікою. Як правило, у них є готові програми, які можна придбати відповідно до віку та скарг пацієнтів. А на додачу до подарунку для свекрухи на День народження можна покласти комплекс вітамінів та мінералів відповідно до її віку.

Можливо, ваша свекруха давно мріяла про перезавантаження, однак постійно відкладала подорож. Тоді цей варіант точно підійде у якості подарунку для неї на День народження.

Фото: Pixabay

Це може бути мандрівка, як Україною, наприклад, до надихаючих Карпат, так і подорож за кордон. Все залежить від вашого гаманця. Не обов’язково організовувати подорож власноруч, особливо, коли немає багато вільного часу, можна довірити це туристичній компанії.

  • Засоби для догляду за шкірою або волоссям

Скільки б років не було жінці, для неї завжди буде важливо гарно виглядати, молодшою за свій вік. Тож набір преміальної косметики, дійсно якісної стане гарним подарунком свекрусі на День народження. Крем, маска для шкіри, пінка для умивання або засоби по догляду за волоссям точно порадують.

Однак тут важливо справді витратитися та не купувати дешеві баночки у гарній упаковці. Якщо не готові або не впевнені, що підберете вдалий для її віку та особливостей шкіри/волосся догляд – краще відмовитися від цієї ідеї.

Що не можна дарувати свекрусі

Є певний перелік презентів, які, скоріш за все, не оцінить мати чоловіка. І перше, це домашні вихованці (собаки, кішки), оскільки вони можуть стати тягарем для іменинниці. Однак, якщо це є бажанням самої свекрухи – тоді цей подарунок буде доречним та точно порадує.

Не варто дарувати свекрусі міцні напої, оскільки це просто недоречний для жінки презент.

Спідня білизна та лікарські засоби, як-от, валидол, можуть створити момент незручності.

Ну, і, звісно, не варто купляти на День народження свекрусі речі, які вона точно не любить.

Прибирання

Фото: Unsplash

Від такого подарунку, як побутова хімію та ножі також краще відмовитися, особливо, якщо свекруха вірить у прикмети.

Головне під час вибору подарунка для свекрухи зважай на власні відносини з нею та близькість, а також на вік та суму грошей, які плануєш витратити на презент.

До речі, раніше Факти ICTV писали, що подарувати татові на День народження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 16:12:05