Україна і світ

Алла Кудлай посоромилася називати розмір своєї пенсії

Співачка Алла Кудлай сказала, скільки коштує провести концерт у Палаці Україна і в Жовтневому палаці. Також народна артистка України зізналася, яка в неї пенсія.

Алла Кудлай про вартість концерту в Палаці Україна

За словами Алли, вона дійсно змогла б і хотіла зібрати Палац Україна. Каже, їй є, що заспівати і що розповісти, однак справа в ціні концертного майданчика.

– Не можу точно сказати, скільки там тисяч. Начебто понад 800 тис. грн потрібно заплатити за одну тільки оренду. За моєї пенсії, я соромлюся про це говорити… Тому поки що через брак грошей я не проводжу таких концертів, навіть у Жовтневому палаці. Там менше, звичайно, приблизно 180 тис. грн, – поділилася Кудлай.

Алла Кудлай про пенсію

За словами Алли, їй соромно говорити про свою пенсію, а тому на запитання щодо неї вона відреагувала доволі гостро. Співачка навіть не назвала діапазон суми, яку отримує щомісяця.

Зараз дивляться

– Не скажу, мені соромно. Не випрошуйте мене, я сказала… Воно вам треба, що ви такі запитання ставите? Мене це бісить! Я не сьогоднішня, я позавчорашня, не ставте дурних запитань, – підвищивши тон сказала Кудлай.

До речі, з приводу того, як такої маленької пенсії може вистачити на обслуговування будинку під Києвом, Алла відповіла, що робить все самостійно за допомогою сина.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-23 10:08:20