Україна і світ

Семья Алена Делона отказалась убивать собаку ради желания актера


Сім’я Алена Делона не буде присипляти собаку актора, щоб виконати його мрію. Річ у тім, що померлий артист хотів, щоб його поховали разом із чотирилапим другом.

Сім’я Алена Делона відмовилася вбивати собаку

18 серпня Ален Делон помер у віці 88 років. Ще до смерті актор просив, щоб його поховали разом із 10-річним собакою породи малінуа на прізвисько Лубо.

Однак після обурення активістів, родина зірки кіно заявила, що не вбиватиме тварину.

Зараз дивляться

Про це заявила Французька благодійна організація для тварин Fondation Brigitte Bardot – вони отримали підтвердження від близьких Алена. Також родичі піклуватимуться про Лубо, взявши відповідальність за собаку на себе.

Відомо, що Делон дуже любив собак. За 140 км від Парижа Ален створив біля свого будинку собачий цвинтар, на якому спочивають останки щонайменше 35 тварин.

– За своє життя в мене було 50 собак, але із цим у мене особливі стосунки. Він сумує за мною, коли мене немає поруч. Якщо я помру раніше за нього, я попрошу ветеринара забрати нас разом. Він приспить його в мене на руках. Я краще зроблю це, ніж знатиму, що він дозволить собі померти на моїй могилі, відчуваючи стільки страждань, – говорив актор.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Факти ICTV склали детальну біографію Алена Делона – за своє життя він зміг увійти в історію кіно, і він точно запам’ятається всьому світу.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-21 12:19:23