Суспільне мовлення

Роман Яремчук пропустив матч “Валенсії” через хворобу, але готовий повернутися до наступної гри

Українець провів у запасі поєдинок із “Лас-Пальмасом”.

Роман Яремчук вперше за чотири тури залишився поза складом “Валенсії” на матчі чемпіонату Іспанії. У суботу, 10 лютого, український нападник провів у запасі поєдинок 24-го туру з “Лас-Пальмасом” (0:2).

Яремчук незмінно отримував ігровий час у трьох попередніх матчах “кажанів” та напередодні відзначився переможним голом у ворота “Альмерії” (2:1). Але проти “Лас-Пальмаса” пару нападників з іспанцем Уго Дуро у “Валенсії” склав номінальний півзахисник, марокканець Селім Амалла.

Як передає Mundo Deportivo, головний тренер “кажанів” Рубен Бараха пояснив відсутність Яремчука у складі “незначною застудою”. Від початку тижня українець повернувся до повноцінних тренувань із командою, що готується приймати в чемпіонаті “Севілью”.

Від жовтня 2023 року Яремчук лише вдруге пропустив матчі Ла Ліги. Через хворобу форвард також не грав у січні проти “Кадіса” (4:1), проте вже за тиждень провів на полі понад годину в поєдинку з “Атлетіком” (1:0).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Команда Барахи зіграє із “Севільєю” в суботу, 17 лютого. У першому колі мінімальну перемогу здобула “Валенсія” (2:1) — Яремчук на той час ще не приєднався до нової команди.

Роман Яремчук у “Валенсії”: що відомо?

  • В усіх турнірах форвард національної збірної забив три голи у 20 матчах “Валенсії”.
  • 28-річний Яремчук виступає в Іспанії на правах оренди з бельгійського “Брюгге”. Угода між клубами спливає наприкінці сезону 2023/24.
  • “Валенсія” посідає дев’яте місце в таблиці Ла Ліги та перебуває на відстані однієї перемоги від зони єврокубків.


Джерело: Суспільне мовлення України