Україна і світ

Повертатися в Україну не планує: Волошин розсекретив своє місцеперебування


Блогер Олександр Волошин підтвердив, що виїхав з України, а також розсекретив своє місцеперебування.

Де зараз Олександр Волошин

Інформацію про виїзд з України блогер підтвердив у відео, яке опублікував на своєму YouTube-каналі. Волошин заявив, що не планує повертатися, поки “ця система при нашій владі”.

У сториз в Instagram блогер зізнався, що зараз перебуває у Варшаві. За словами Волошина, він обрав Польщу, адже не хоче відчувати себе чужим за кордоном.

Зараз дивляться

– З ким би я не спілкувався, хто виїхав за кордон, багато хто пише, що після певного періоду відчувають себе чужими. А тут дуже багато наших людей, якось близько все, мама може приїхати, брат ось приїжджає до мене післязавтра. Для мене Україна – це насамперед люди, і таким чином люди просто будуть ближче до мене, – сказав він.

Олександр Волошин

Фото: Олександр Волошин/Instagram

Чому Волошин виїхав з України

У ролику Волошин заявив, що на виїзд з України його підштовхнули події, які відбувалися в його житті останні два місяці.

Олександр стверджує, що все почалося з побиття охоронця. Невідомі нібито напали на чоловіка, який працює на блогера. Після інциденту в машині Волошина нібито знайшли інструменти для прослуховування.

Також блогер зіткнувся з хвилею хейту та погрозами після того, як РФ вдарила по дитячій лікарні Охматдит у Києві. Тоді у сториз Волошин заявив, що Україна “не вивозить цю війну” і треба “зіграти за їхніми правилами”, натякаючи на переговори з Росією.

Згодом Олександра звинуватили в тому, що він вкрав кошти, які зібрав для постраждалих від удару РФ по Охматдиту. У своє виправдання блогер оприлюднив звіт, запевнивши, що всі кошти пішли дітям, які потребували допомоги.

Наприкінці ролика Волошин додав, що українці помилилися, коли одне одного почали вважати ворогами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Не дивлячись на те, що зі мною зробила система, для мене основним ворогом залишається і буде назавжди залишатися Росія. І від себе я робитиму все, щоб цього ворога знищити, – сказав блогер.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-23 10:56:25